Najbolje mjesto za svakog muškarca... 

O NAMA imageO NAMA imageO NAMA image
IN VIVO sportswear kompanija nudi širok asortiman sportske odjeće i obuće s potpisom legendarnog Johana Cruyffa, kao i liniju britanskog brenda SikSilk.
Pored sportskih komada, IN VIVO je za Vas pripremio veliku ponudu odijela od prirodnih materijala kako za večernje, tako i za dnevne varijante. Prilikom odabira asortimana odijela, mislili smo i na Vaš "poseban dan", te za Vas pripremili modele luksuznih svečanih odijela.
Kako bismo upotpunili elegantne outfite naših klijenata, iz IN VIVO ponude nisu izostale ni svečane cipele koje stavljaju dodatni pečat na Vaš cjelokupan izgled.
Tu su naravno i prateći aksesoari koji će svaki odabrani outfit učiniti unikatnim.
A ko je bio Johan Cruyff?
Johan Cruyff bio je vrhunski nogometni boem. Shvatao je moć pojavljivanja i stila bolje od bilo koga.
Pored igre, odvažan i elegantan stil odijevanja bili su dio Cruyff-ovog zaštitnog znaka.
Dobar izgled automatski Vam daje prednost 1:0, bez obzira gdje i što radili.
Cruyff kreira visokokvalitetnu i modernu odjeću i obuću, luksuznog izgleda koja Vam pruža osjećaj da ste uvijek „u igri“.
Riječ je o međunarodnom kultnom brendu kroz koji planiramo osvojiti svijet daškom Cruyff-a, kombinirajući tradicionalno zanatstvo s avangardnim materijalima i tehnikama.
IN VIVO uspješno posluje već dugi niz godina. Naše poslovnice se nalaze u Mepas Mall centru u Mostaru 2.kat, Bingo City Tuzla 1. kat i u Sarajevo City centru na etaži -1.
Uz prodaju dizajnerskih odijela za svakodnevne i posebne prilike, te Cruyff odjeće i obuće, naši vjerni i zadovoljni klijenti pripisali su nam slogan "NAJBOLJE MJESTO ZA SVAKOG MUŠKARCA".